top of page

Motiverende gesprekken

Ik wil je bedanken voor de motiverende gesprekken die we hebben gevoerd. Ik voelde me erg plezierig en had echt het gevoel serieus genomen te worden, Mijn mening en bevindingen waarom ik in deze situatie terecht ben gekomen waren heel begrijpelijk voor jou en het begrip wat je hiervoor toonde heb ik erg gewaardeerd. Het duurde gelukkig niet lang en mede dankzij argumenten van jou heb ik de motivatie weer gevonden om weer aan de slag te gaan. Ik heb nu een nog leukere baan als ik voorheen had.

Dankjewel, Wendy, voor je tijd en inbreng.

Chris (Werkfit  traject- Naar Werk)

 

Inzicht

Door de meer dan geweldige hulp van Wendy heb ik nu de baan die bij mij past. Ze heeft mij laten zien waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die het beste kan inzetten.

 

Wendy heeft me inzicht in mezelf gegeven en me laten zien waar mijn valkuilen liggen. Ook kreeg ik van haar de ruimte om te kijken naar banen die buiten mijn werkervaring lagen, maar die beter zouden kunnen passen bij waar ik nu sta in het leven. Dit betekent dat ik nu al enkele maanden aan het werk ben zonder stress, met voldoening de dag kan afsluiten en het ontzettend fijne gevoel heb dat ik weer mee draai in de maatschappij.

 

Ik had me geen betere begeleiding kunnen wensen en ik wil Wendy vanuit de grond van mijn hart hier dan ook enorm voor bedanken!

Nathalie (Naar Werk traject)

Leren accepteren

De dienstverlening die ik heb ondervonden van Wendy van Breugel heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb een Werkfit traject positief doorlopen. Wendy heeft mij geholpen om anders te kijken naar mijn situatie en leren accepteren dat niet alles meer gaat als vroeger. Met een nieuwe invulling richt ik me op nieuwe kansen.

Alex (Werkfit traject)

Balans

Ik heb de re-integratie dienst van Wendy als zeer prettig ervaren!

Al vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik een goede klik, maar vooral een fijne balans. Een balans tussen een luisterend oor als dit nodig was, maar ook een zetje in de rug als ik ergens op bleef hangen.

De oefeningen die ik aangereikt heb gekregen waren erg duidelijk en prettig, zelfs oefeningen waar ik eerst van dacht dat ze niet veel zouden doen, bleken na uitvoering erg motiverend te werken. Vooral een compliment voor het aanvoelen van mijn behoefte en daar de juiste oefeningen en opdracht bij te voegen.

Ik ben zeer tevreden!

 

Nikki (Werkfit traject - Naar Werk Traject)

Dank

De beste wensen voor 2019.

Ik ben erg blij met me baan die ik aan jou te danken heb!

Het is helemaal mijn werkplek.

Erg veel dank hiervoor!

Sander (Arbeidsbemiddeling)

Advies & Tips

Ik heb de dienstverlening van Wendy van Breugel als zeer plezierig ervaren. Zij luisterde naar de problemen waar ik tegenaan was gelopen en zocht naar oplossingen. Haar advies en tips hebben me echt geholpen om verder door te kunnen pakken.

Ik kijk terug op een nuttig traject en waardeer de inzet van mijn coach. Jammer dat het nu voorbij is!

Dick (Outplacement)

De juiste stappen

Wendy heeft mij afgelopen periode geholpen in mijn re-integratie traject. Ik heb dit als prettig ervaren. Wendy is een fijn persoon om mee te sparren en denkt mee over wat de juiste stappen zijn. Wanneer er vragen zijn staat Wendy altijd voor je klaar om mee te denken. Toen het met starten van werk even moeilijk werd wist Wendy de juiste collega in te vliegen om mij weer in de juiste richting te duwen. Ik heb door de begeleiding veel goede inzichten gekregen.

Nicole (Naar Werk)

bottom of page