top of page

Over mij

Mijn naam is Wendy van Breugel, Register Loopbaanprofessional (RL). Ik ben een betrokken persoon die graag mensen in beweging zet om uiteindelijk een gezamenlijk doel te behalen. Tijdens mijn loopbaan, opleiding, persoonlijke levenservaring en de vele trainingen die ik heb gevolgd, is het mij zeer duidelijk geworden dat achter iedere cliënt een eigen verhaal zit. Maatwerk is daarom van groot belang. Ik werk resultaatgericht. Dit doe ik met een persoonlijke / doelgerichte aanpak en het creëren van een open sfeer.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in het vakgebied van loopbaanbegeleiding, re-integratiebegeleiding en arbeidsbemiddeling. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam op zzp-basis in dit vakgebied. Daarnaast heb ik een mooie samenwerking met verschillende opdrachtgevers.

 

Door middel van het inzetten van mijn netwerk en vakkennis met betrekking tot de ontwikkelingen van de huidige arbeidsmarkt, zie ik er naar uit om de cliënt te begeleiden. Door verschillenden redenen kan het moeilijk zijn om de juiste stappen te nemen en is soms een helpende hand nodig om door te kunnen pakken. Bij deze stap wil ik je graag helpen!

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Een flinke wandeling of eropuit op mijn mountainbike doet me goed! Ik hecht veel waarden aan vriendschap en open communicatie. Soms zoek ik bewust de rust op, maar daarnaast krijg ik ook erg veel energie van een stedentrip, zoveel als mogelijk van de wereld zien, sneeuw, muziek en een kleinschalig festival. 

 

       Kwaliteiten

  • communicatief: sterk in gesprek en het doorvragen

  • resultaatgericht: het doel voor ogen houden en indien nodig maatregelen nemen om het doel te bereiken

  • analytisch: doorzie snel situaties, vraag door en vertaal de informatie

  • beweging: breng energie en initiatief mee en zet dit samen met anderen om in beweging

  • inlevingsvermogen: start blanco een traject. Empathie en onbevooroordeeld handelen staan bij mij voorop

      Wendy

WVB WerkFit Begeleiding.jpg
bottom of page